summer trend - maxi dresses


Jeg må si at Maxi kjoler er så fint! Ikke alle over her er mine favoritter, men jeg synes mange er fine. Men jeg synes de ikke er så veldig pene på meg, synes de heller er fine på noen som passe de. Det er en stor trend med maxi kjoler i sommeren. Trur kanskje jeg kommer til og kjøpe meg en, men vi får se. Maxi kjoler på sommeren er et must! ♥

Hva synes du om maxi kjoler?


makeup-artist

Hallo dere!  For en time siden eller no. Så Kjedet vi oss, så vi begynnte og sminke hverdandre. Elise sminket Jannike og jeg sminket Malin og Jeaneth. Åsså i mens jeg sminket Malin så tok Jeaneth noen bilder imens. Prøvde eyeliner på Malin i dag, synes det ble skikkelig fint på henne. Hun passte det!

Senere i dag skal vi ligge i boden, kommer til og bli kjempe gøy! Jannike skal ta med pcen så får vi se film. Kommer til og bli en skikkelig ksoelig kveld. Men vi håper det ikke kommer til og regne og lyne!


Nå kommer Jannike, Elise og Jeaneth snart. De skulle bare hente tingene de trenger til overnattingen. Snakkes senere eller i morgen!

Hva synes du?

omtale - smashbox O-GLOW

Leser - kan du lage en omtale av smashbox o-glow ? Smashbox O'Glow

Dette er en klar gel som får en rosa farge når den treffer huden. Ganske stilig egentlig. Den reagerer på varmen. Den fungerer på samme måte som lipglossen O-gloss, du får en personlig farge som vil se forskjellig ut på person til person.

konsistensen er gele aktig. Og føles ut som silikon, føles som om du påfører en silikonbasert primer. Synes gelen lukter fælt, lukter skikkelig ekkelt.

Du påfører der du vil ha den. Det pelier og være i kinnene. Finn det tykkeste punkte i kinnene dine, og ta litt på fingeren og masser inn i huden. Du kan bruker børste til dette, men der er ikke vits. Jeg bruker bare fingrene. Men husk vask nevener etter bruk, siden du kan bli litt rosa på finerene etter bruk.

Hvordan den ser ut på, den ser ikke ut som det er noe pudderblush jeg har tatt på. Den gir ikke så veldig mye farge, men vist du ikke er fornøy første gang, ta til du synes fargen passer deg.

Jeg kjøpte min på kicks i Svergie, til 305 kr. Synes det er litt dyrt. Men kan helt sikker få det billigere på makupmekka.

karakter - 5 av 6

Hva synes du om omtalen, har den o-glow?

ny selvbruning - PIZ BUIN!

eller ikke, joda vi sier det vi. Eller jeg tok den av mamma heter det vell. Hadde så lyst på en ny selvbruning, så jeg bare tok den av mamma haha!

Varfall, har ikke brukt så mye selvbruninger. Har bare prøvd noen som ikke funker. Så jeg håper denne funker. Jeg skjønner egentelig ikke en dritt om den. Det er så masse forklaringer. Liksom det står vist du har lyst hud, bruk denne siden. Eller vist du har litt mørkere hud, bruk denne siden. Jeg er ikke helt sikker jeg! Men jeg håper den er bra! Trur hun kjøpte den på Cubus eller noe. Sikker ikke noe dyr. Og du kan bruke den på kroppen og i annsiktet.Idag har jeg vert me mange koselig folk. Elise, Jeaneth, Malin og Jannike. Vi var en tur på fot. Vist dere ikke vet hva fot er så er den en liten strad som er veldig nerme vi bur. Eller Jeaneth ble ikke med. Så vi var Meg, Elise, Malin og Jannike. Og det begynne akkurat og regne når vi kom, uheldigvis. Men det var skikkelig varmt! Skal dær i morgen også! Nå skal jeg spise litt, snakkes! 

Bruker du selvbruning, har du denne?

innkjøpene fra svergie, sminke og hår


Smahbox  fra kicks 305,-


tørrshampoo kicks, husker ikke pris 
?
bed head husker ikke, 80,-


blåshampoo  nikita 149,-
blush fra ett sett, 305,-

DETTE VAR MED I DET SETTE, og sette kostet 305,-


solpudder fra båten 305,-


lipgloss fra båten 305,-


isadora husker ikke pris          mascara husker ikke pris.


øyenbryns gele fra kicks 89,-


opi kicks 130 pr. stykk

Dette innlegge har toke flære timer føler jeg. Er med Jeaneth og Elise nå, trur vi skal ut en tur med Malin. Veldig lenge siden jeg har sett henne. Varfall det var innkjøpene fra Svergie. Heldigvis var det Kicks der,som jeg digger! kommer del 3 om sko. Men vi snakkes senere♥

Hva synes du ?

innkjøpene fra svergie, klær og tilbehør

Hei dere! Nå har jeg nettopp komt hjem fra solarium med Amalie. Eller det var egentelig ikke nettopp, men jaaa. Forsøker på og bli brun til jeg reiser til Spania, vil liksom ikke være en outsideren og være helt bleik. Så jeg tok vell i 15 min, ikke så vedlig mye! Men jeg begynner med det, så får jeg se om det blir mer. Noen sier att jeg er veldig brun fra når jeg kom hjem fra svergie, men jeg synes ikke det. Så jeg tok solarium, hahaha!

Varfall tenkte og legge ut innkjøpene fra Svergie, vi var i Strømstad. Skikkelig gøy der. Trur jeg skal der neste år også. Har vert det 3 ganger, nei jeg har vert der 2 trur jeg. Jeg er ikke helt sikker, men ja. Det kommer i 2 deler. Siden det vr litt mye og poste på ett innlegg. Så nå blir det klær og tilbehør. Kjøpte ikke så veldig mye tilbehør da, men noe!


Tube topp Bikbok,  husker ikke pris. Genser Bikbok  99,-


Topp                      Bikbok, 50,-


Magetopp                           Bikbok, 50,-


Topp                                Bikbok, 50,-


Topp                                Ginatricot, 50,-


Kjole                                NewYorker,199,-


Kjole                               Bikbok, 99,-


Genser                                Bikbok, 150,-


Solbriller                                   h&m, husker ikke pris


lommebok                          husker ikke

Sånn det var det, hadde egentelig tenkt og ha skoene jeg kjøpte og i dette innlegge. Men det kommer heller i ett annet innlegg, som jeg poster senere i dag. Eller i morgen. 

Nå skal jeg prøve og tvinge i meg noe mat, er egentelig sulten. Men det som skjer med meg når jeg ikke har spist på lenge og er sulten. Vil jeg ikke spise, jeg vet det er skikkelig rart. Men sånn er jeg. Så jeg må heller spise når jeg er litt sulten, hahaha. 

Hva synes du ?

Les mer i arkivet » Juli 2011
hits