sommerkos på stranden!

  • Skrevet 14.jul.2011 klokken 10:38 i Hverdag
  • Av NAVNET DITT

åhh, det er så deilig med fint vær nå. Det er 19 grader i skyggen, og noe med 20 grader i solen! I dag skal jeg og Elise og kanskje Jannikje en tur på jhon stranden. Det er veldig nerme meg, vi var der i går også. Men vi fikk ikke så veldig god tid siden jeg skulle hjem og passe på lillebroren min, åsså ville de bli med. Men i dag skal vi være der lenge og få litt farge! Jeg har faktisk blitt solbrent på ryggen og på skuldrene, pleier aldri og bli det.

Hva skal dere i dag?

g'nigth

  • Skrevet 14.jul.2011 klokken 01:27 i Hverdag
  • Av NAVNET DITT

legger meg nå jeg, snakkes i morgen tidelig!

summer trend - maxi dresses


Jeg må si at Maxi kjoler er så fint! Ikke alle over her er mine favoritter, men jeg synes mange er fine. Men jeg synes de ikke er så veldig pene på meg, synes de heller er fine på noen som passe de. Det er en stor trend med maxi kjoler i sommeren. Trur kanskje jeg kommer til og kjøpe meg en, men vi får se. Maxi kjoler på sommeren er et must! ♥

Hva synes du om maxi kjoler?


en varm sommer dag, med jentene!

  • Skrevet 13.jul.2011 klokken 11:41 i Hverdag
  • Av NAVNET DITT

Hei dere! Stod opp i boden i dag, med alle vennene mine! Var skikkelig koselig. Og det var skikkelig varmt. Nå skal jeg og Elise, Jannnike, Malin og Jeaneth på fot en tur. Blir ikke så mye blogging i dag, siden det er så fint vær. Men her er det noen bilder vi tok i full fart.


Dette bilde var fra når Jannike og Jeaneth var og hentet bikini til vi skulle ha på fot. Så vi tok bare dette bilde. Var egentelig meningen att hodene skulle være med men vi tok på utløsmodes

Nå venter vi på Jeaneth før vi drar på fot, snakkes senere ♥

Er det varmt hos dere?

makeup-artist

Hallo dere!  For en time siden eller no. Så Kjedet vi oss, så vi begynnte og sminke hverdandre. Elise sminket Jannike og jeg sminket Malin og Jeaneth. Åsså i mens jeg sminket Malin så tok Jeaneth noen bilder imens. Prøvde eyeliner på Malin i dag, synes det ble skikkelig fint på henne. Hun passte det!

Senere i dag skal vi ligge i boden, kommer til og bli kjempe gøy! Jannike skal ta med pcen så får vi se film. Kommer til og bli en skikkelig ksoelig kveld. Men vi håper det ikke kommer til og regne og lyne!


Nå kommer Jannike, Elise og Jeaneth snart. De skulle bare hente tingene de trenger til overnattingen. Snakkes senere eller i morgen!

Hva synes du?

omtale - smashbox O-GLOW

Leser - kan du lage en omtale av smashbox o-glow ? Smashbox O'Glow

Dette er en klar gel som får en rosa farge når den treffer huden. Ganske stilig egentlig. Den reagerer på varmen. Den fungerer på samme måte som lipglossen O-gloss, du får en personlig farge som vil se forskjellig ut på person til person.

konsistensen er gele aktig. Og føles ut som silikon, føles som om du påfører en silikonbasert primer. Synes gelen lukter fælt, lukter skikkelig ekkelt.

Du påfører der du vil ha den. Det pelier og være i kinnene. Finn det tykkeste punkte i kinnene dine, og ta litt på fingeren og masser inn i huden. Du kan bruker børste til dette, men der er ikke vits. Jeg bruker bare fingrene. Men husk vask nevener etter bruk, siden du kan bli litt rosa på finerene etter bruk.

Hvordan den ser ut på, den ser ikke ut som det er noe pudderblush jeg har tatt på. Den gir ikke så veldig mye farge, men vist du ikke er fornøy første gang, ta til du synes fargen passer deg.

Jeg kjøpte min på kicks i Svergie, til 305 kr. Synes det er litt dyrt. Men kan helt sikker få det billigere på makupmekka.

karakter - 5 av 6

Hva synes du om omtalen, har den o-glow?

good morning

  • Skrevet 12.jul.2011 klokken 12:06 i Hverdag
  • Av NAVNET DITT

God morgen dere! Nå har Elise, Jeaneth, Malin og Jannike dratt ned på kino. Jeg skulle egentelige bli med. Åsså skulle jeg møte dem der nede. Men vi fant ikke hverandre så jeg gikk helt hjem. Ikke att det er så veldig langt da men. Når du kjeder deg, tar det laaang tid. Jeg lover deg. Så nå sitter de og ser på en film. Er ikke helt sikker på hva den heter. Mens jeg blogger, skal bli med dem senere. Etter filmen, veldig intresant innlegg jeg blogger o nå, eller ikke...

Hva skal dere i dag ?

er det noen som er flinke med design ellår?

joda, det er veldig sent. Men jeg er overtrøtt. Så jeg tenkte jeg kunne bare blogge ett innlegg.

Venninen min Lene laget en veldig pen header til meg som jeg utrolig mye vil ha. Og jeg synes jo designet mitt er også vedlig pent. Så mitt probleme er. Jeg får ikke headeren i det designet. Har prøvd i mange forskellige design. Men jeg får det bare ikke til! Det er skikkelig plagsomt, siden jeg synes headeren var veldig pen. Så hjelp meg! Her får dere se ett bilde ab headeren Lene laget til meg.Noen som kan hjelpe meg, eller som kjenner noen som kan hjelpe meg?...

ny selvbruning - PIZ BUIN!

eller ikke, joda vi sier det vi. Eller jeg tok den av mamma heter det vell. Hadde så lyst på en ny selvbruning, så jeg bare tok den av mamma haha!

Varfall, har ikke brukt så mye selvbruninger. Har bare prøvd noen som ikke funker. Så jeg håper denne funker. Jeg skjønner egentelig ikke en dritt om den. Det er så masse forklaringer. Liksom det står vist du har lyst hud, bruk denne siden. Eller vist du har litt mørkere hud, bruk denne siden. Jeg er ikke helt sikker jeg! Men jeg håper den er bra! Trur hun kjøpte den på Cubus eller noe. Sikker ikke noe dyr. Og du kan bruke den på kroppen og i annsiktet.Idag har jeg vert me mange koselig folk. Elise, Jeaneth, Malin og Jannike. Vi var en tur på fot. Vist dere ikke vet hva fot er så er den en liten strad som er veldig nerme vi bur. Eller Jeaneth ble ikke med. Så vi var Meg, Elise, Malin og Jannike. Og det begynne akkurat og regne når vi kom, uheldigvis. Men det var skikkelig varmt! Skal dær i morgen også! Nå skal jeg spise litt, snakkes! 

Bruker du selvbruning, har du denne?

innkjøpene fra svergie, sminke og hår


Smahbox  fra kicks 305,-


tørrshampoo kicks, husker ikke pris 
?
bed head husker ikke, 80,-


blåshampoo  nikita 149,-
blush fra ett sett, 305,-

DETTE VAR MED I DET SETTE, og sette kostet 305,-


solpudder fra båten 305,-


lipgloss fra båten 305,-


isadora husker ikke pris          mascara husker ikke pris.


øyenbryns gele fra kicks 89,-


opi kicks 130 pr. stykk

Dette innlegge har toke flære timer føler jeg. Er med Jeaneth og Elise nå, trur vi skal ut en tur med Malin. Veldig lenge siden jeg har sett henne. Varfall det var innkjøpene fra Svergie. Heldigvis var det Kicks der,som jeg digger! kommer del 3 om sko. Men vi snakkes senere♥

Hva synes du ?

Les mer i arkivet » Juli 2011
hits