PHOTOSHOOT KOMMER LITT SENERE!

  • Skrevet 10.jul.2011 klokken 16:18 i Blogg
  • Av NAVNET DITT


Hei dere! Nå er jeg med Amalie, vi har nettopp ornet oss til photoshooten vi skal ha nå. Det kommer bilder senere, ha en fin dag! 

Vil dere ha bilder av photoshooten?


anbefaling av blogg, amalieha.blogg.no

  • Skrevet 10.jul.2011 klokken 13:14 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Jeg bare helser henne, hun har veldig bra blogg! Leser den hver dag nå, anbefaler den skikkeliig mye til de som e inntresert i mote, eller bare har lyst til og lese bloggen hennes. Hun blogget ikke så vedlig mye før, men nå i det siste har hun blogget en del. Hun lager sminkevideoer og motevideoer! Stikk innom bloggen hennes, da blir hun skikkelig veldig glad!

Hun tar skikkelig fine bilder, som insprierer meg. TITT INNOM BLOGGEN HENNES HER!

 

Leser du bloggen hennes, eller skal du ?

JEG VIL HA VENNER!

  • Skrevet 10.jul.2011 klokken 03:36 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

off ja jeg vet det er veldig sent nå, men jeg skal bare blogge dette innlegge så skal jeg legge meg jeg ''lover'' 

Ok, trenger venner på blogg, nå har jeg ingen. Men det er vell fordi jeg fikk den for noen minutter siden håper jeg, ja det er nok det. Varfall det er ingen så leser bloggen nå, men vist dere stikker innomm en gang iblant legg meg til som venn! Da blir jeg skikkelig glad. Og du kan godt være att du får en fast leser og noen kommentarer! Så legg meg til som venn! Og jeg kommenterer blogger som kommenterer min blogg, men ikke gidd og reklamer da gjør jeg det ikke!

men husk legg meg til som venn!


genser bikbok, 150
Bilde er faktisk fra i dag, eller i går siden klokken er over tolv. Men jeg kan si att dette bilde va fra sikker i åtte tiden i dag. Jeg og noen av familien min var på en sånn koselig hyttetyr til svergie, vi var der vell i syv dager. Det var skikkelig gøy, og det var 28 grader i skyggen. Har faktisk fått litt farge føler jeg. Mamma sier det, så ja enten har jeg toke på for mye sminke som jeg ikke trur, hahah! 

LEGG MEG TIL SOM VENN!

ogog ja, dette skulle jeg si. Vist dere vil har innkjøp av svergie er det bare til og si det. Da kommer det videoer, i mange deler!


VELKOMMEN TIL MIN BLOGG

  • Skrevet 10.jul.2011 klokken 03:21 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Hei dere!

Jeg er en jente på snart 13 år, jeg er 12 år. Men jeg fyller året den 30 august. På fritiden er jeg med venner og holder på med fotografering. Jeg er veldig glad  og ta bilder! Jeg er også veldig glad i og filme og redigering av bilder ol. Noe jeg også liker er mote sminke og hår. Jeg bruker extensions fra ett nettside som du finner HER. På bloggen, kommer jeg til og blogge veldig mye av mote ol. Men det kommer sikker noen ganger ett par innlegg om hverdagen min også. Jeg håper du vil følge min blogg. Kommentar så mye dere kan, så kommenterer jeg! Men her er litt mer fakta om meg.- Jeg har krøller i håret, men jeg retter det hver dag.- Jeg har egenetelig mørke mørke blondt hår, men jeg farger det lyst.- Jeg har helt sikkert farget håre mitt mer en 8 ganger.- Jeg er litt Svensk.- Jeg elsker snop, og blir for hyper. -Jeg har hatt over 5 dyr. Jeg bruker egentelig briller, men det dropper jeg.- Jeg elkser å gå med ringer.- Jeg hater småkryp.- Når jeg soler meg, blir jeg fortest brun på magen.- Jeg elsker grøt.- Jeg liker ikke brus, men drikker det. - Jeg startet og sminke meg i 5, med lipgloss.

 

Kommer du til og følge min blogg?

Velkommen til min blogg!

  • Skrevet 10.jul.2011 klokken 03:00 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juli 2011
hits